Radiato draaipoort

De Radiato draaipoort bestaat uit één of twee vleugels, opgebouwd uit stalen buisprofielen en haaks op het kader gelaste lamellen. De vleugels worden opgehangen aan ruim bemeten, stalen draagpalen. Door haar uitzicht is de Radiato poort geschikt voor gebruik bij alle bouwstijlen, zowel modern als klassiek.  Dankzij de haaks gelaste lamellen, geeft de Radiato draaipoort een graduele discretie als de poort van opzij benaderd wordt.

Het geheel is verzinkt en voorzien van een polyester poederlak bescherming.

Draaipoort met spijlen

De draaipoort met spijlen bestaat uit één of twee vleugels, opgebouwd uit stalen buisprofielen en verticaal ingelaste spijlen. De vleugels worden opgehangen aan stevige, stalen draagpalen waarvan de sectie afhangt van de omvang van de poortvleugels. Aan elke vleugel is een grondgrendel aangebracht om de vleugel vast te zetten in open stand.

De draaipoort is uitgerust met een opbouw slotkast met ingebouwde dag- en nachtsluiting, inclusief een profielcilinderslot met 2 sleutels.

Het geheel is verzinkt en voorzien van een polyester poederlak bescherming.

Cinquantin draaipoort

De Cinquantin draaipoort bestaat uit één of twee vleugels, opgebouwd uit stalen buisprofielen en haaks op het kader gelaste profielen als vulling. De vleugels worden opgehangen aan stevige, stalen draagpalen waarvan de sectie afhangt van de omvang van de poortvleugels. In elke vleugel is een grondgrendel ingebouwd.

De draaipoort is uitgerust met een opbouw slotkast met dag- en nachtsluiting, inclusief een profielcilinderslot met 3 sleutels.

Het geheel is verzinkt en voorzien van een polyester poederlak bescherming.

Diabolo

De Diabolo draaipoort uit één of twee vleugels, opgebouwd uit stalen buisprofielen en gelaste staalplaat met ronde of vierkante perforaties als vulling. De vleugels worden opgehangen aan stevige, stalen draagpalen waarvan de sectie afhangt van de omvang van de poortvleugels. In elke vleugel is een grondgrendel ingebouwd.

De draaipoort is uitgerust met een ingebouwd haakslot met dag- en nachtsluiting, inclusief een profielcilinderslot met 2 sleutels.

Het geheel is verzinkt en voorzien van een polyester poederlak bescherming.

Diabolo Duo, Trio of Quatro

De Diabolo Duo, Trio en Quatro draaipoorten zijn varianten van de Diabolo draaipoort en hebben eveneens één of twee vleugels. De varianten hebben 2 x 2, 2 x 3 en 2 x 4 extra horizontale liggers met een tussenruimte van /- 40 mm, waardoor de poortvleugels in 3 horizontale vakken verdeeld worden.

Deze varianten zijn verder op dezelfde manier opgebouwd en afgewerkt als de standaard Diabolo draaipoort.

Brexit Kros

De Brexit Kros draaipoort is volledig van aluminium en is gebouwd op basis van aluminium kokerprofielen, met verticale lamellen en vierkante kruismotieven bovenaan. De kruismotieven zijn van gelaserde aluminiumplaat en geven de poort een speelse en eigentijds karakter. De Brexit Kros is verkrijgbaar als enkelvoudige draaipoort of als dubbele draaipoort.

De vergrendeling van de poort wordt gegerandeerd door een ingebouwde roestvrije slotkast met aluminium krukken en een cilinderslot met 2 sleutels. Daarnaast zorgen de opbouw grondgrendels voor het vasthouden van de poortvleugel.

De Brexit Kros is afgewerkt met een beschermende poederlaklaag.

Okapi aluminium draaipoort

De Okapi draaipoort is van aluminium en is gebouwd op basis van aluminium kokerprofielen, met verticale lamellen met een tussenafstand van ongeveer 30 mm. De Okapi is verkrijgbaar als enkelvoudige draaipoort of als dubbele draaipoort.

De vergrendeling van de poort wordt gegerandeerd door een ingebouwde slotkast met tuimelslot en een cilinderslot met 2 sleutels. Daarnaast zorgen de opbouw roestvrije grondgrendels voor het vasthouden van de poortvleugel.

De Okapi is afgewerkt met een beschermende poederlaklaag.

Als optie kan de Okapi draaipoort ook geleverd worden met horizontale lamellen, centraal opgestelde scharnieren (voor automatisatie) of een opbouwverlichting op de palen.

Horizon aluminium draaipoort

De Horizon draaipoort is van aluminium en is gebouwd op basis van aluminium kokerprofielen en 3 of meer voorgeplooide aluminium modules, die op elkaar geplaatst zijn. Optioneel kunnen de modules horizontaal gescheiden zijn met een tussenafstand van 5 à 7 cm. De Horizon is verkrijgbaar als enkelvoudige draaipoort of als dubbele draaipoort.

De poort wordt opgehangen aan een stevige stalen paal, waarvan de sectie afhankelijk is van de omvang van de poortvleugel. De palen zijn bovenaan dichtgelast met een dekplaat.

De vergrendeling van de poort wordt gegerandeerd door een ingebouwde slotkast en een ingebouwde grondgrendel voor het vasthouden van de poortvleugel.

De Horizon draaipoort is afgewerkt met een beschermende poederlaklaag.

Draaipoort met houtbekleding

De draaipoort met houtbekleding is stevig en dankzij het stalen frame ongevoelig voor doorzakken na verloop van tijd. Het frame is gemaakt van stalen buisprofielen en is voorzien van een stevige stalen grondgrendel voor het vastzetten van de poortvleugel in open stand. De houtbekleding bestaat uit lamellen van padoek. Dit is een duurzame, Afrikaanse houtsoort met een koraalrode tot paarsbruine kleur, die naar bruin verkleurt als het hout onbehandeld blijft. Indien dit effect niet gewenst is, moet de poort behandeld worden met vernis of beits. Als optie zijn ceder en afrormosia verkrijgbaar.

De vergrendeling van de poort wordt verzekerd door een inbouwslot met kantellip en profielcilinder met 2 sleutels.

Het stalen frame is verzinkt en afgewerkt met een polyester poedercoating.

Enkele opties:

  • Verticaal geplaatste lamellen in plaats van horizontaal
  • 2-zijdige bekleding
  • Andere houtsoorten: Ceder of Afrormosia