Radiato

De vleugel van de Radiato schuifpoort op rail is opgebouwd uit stalen buisprofielen en haaks op het kader gelaste lamellen. De vleugel rust op kunststof loopwielen en een hardstalen railprofiel. Door haar vormgeving past de poort perfect bij alle bouwstijlen, zowel modern als klassiek. Dankzij de haaks gelaste lamellen, geeft de Radiato schuifpoort op rail een graduele discretie als de poort van opzij benaderd wordt. Het geheel is verzinkt en afgewerkt met een polyester poedercoating.

Pontius

De Pontius schuifpoort op rail heeft een poortvleugel van stalen buisprofielen, opgevuld met vierkante spijlen. De vleugel rust op stalen loopwielen en een hardstalen railprofiel. De poort heeft een slotkast met wentelslot en is uitgerust met een puntenkam vanaf 1.8 m hoogte.

De poort heeft een eenzijdige aanslag- en geleidingspaal, gelast op een stevige voetplaat. Het geheel is verzinkt en afgewerkt met een polyester poedercoating.

Magnus

De Magnus schuifpoort op rail is de grote broer van de Pontius poort en is enkel verkrijgbaar voor doorgangen van 13 tot 16 meter breed (grotere afmetingen op aanvraag). De poortvleugel heeft een extra sterke onderbalk en is verder opgebouwd uit stalen buisprofielen en opgevuld met vierkante spijlen. De vleugel rust op massieve, stalen loopwielen en een hardstalen railprofiel. De poort heeft een slotkast met wentelslot en is uitgerust met een puntenkam vanaf 1.8 m hoogte.

De poort heeft een dubbelzijdige aanslag- en geleidingspaal, gelast op een stevige voetplaat. Het geheel is verzinkt door metallisatie en afgewerkt met een polyester poedercoating.

Cinquantin

De vleugel van de Cinquantin schuifpoort op rail bestaat uit een stalen onderbalk, stalen buisprofielen en haaks op het kader gelaste profielen als vulling. De vleugel wordt recht gehouden door een dubbelzijdige geleidingsportiek en loopt op 2 stalen loopwielen over een hardstalen rail.

De Cinquantin schuifpoort op rail is uitgerust met een opbouw slotkast met wentelslot, inclusief een profielcilinderslot met 3 sleutels.

Het geheel is verzinkt en voorzien van een polyester poederlak bescherming.

Diabolo

De Diabolo schuifpoort op rail is volledig opgebouwd uit stalen buisprofielen en opgevuld met een geperforeerde plaat met ronde of vierkante gaten. De vleugel rust op stalen loopwielen en een hardstalen railprofiel. De poort heeft een slotkast met wentelslot .

De poort heeft een dubbelzijdige aanslag- en geleidingsportiek, gelast op een stevige voetplaat. Het geheel is verzinkt door metallisatie en afgewerkt met een polyester poedercoating.

Diabolo Duo, Trio & Quatro

De Diabolo Duo, Trio en Quatro schuifpoorten op rail zijn varianten van de Diabolo schuifpoort op rail. De varianten hebben 2 x 2, 2 x 3 en 2 x 4 extra horizontale liggers met een tussenruimte van +/- 40 mm, waardoor de poortvleugel in 3 horizontale vakken verdeeld wordt.

Deze varianten zijn verder op dezelfde manier opgebouwd en afgewerkt als de standaard Diabolo schuifpoort op rail.

Okapi

De Okapi schuifpoort op rail is volledig van aluminium en is opgebouwd uit een onderbalk met afgeronde hoeken en een kader van rechthoekige profielen met verticaal ingelaste lamellen als vulling. De vleugel steunt op 2 stalen loopwielen op hardstalen railprofiel.

De portieken zijn dubbelzijdig en voorzien van een stevige voetplaat. Het geheel is afgewerkt met een polyester poederlak laag.

Horizon

De Horizon schuifpoort op rail is volledig van aluminium en is opgebouwd uit 3 of meer voorgeplooide modules en een kader met tussenversterking in het midden van de vleugel. De modules zijn op elkaar geplaatst. Optioneel kunnen de modules met een tussenruimte van 5 à 7 cm geleverd worden. De vleugel steunt op 2 stalen loopwielen op hardstalen railprofiel.

De portieken zijn éénzijdig en voorzien van een stevige voetplaat. De poort wordt vergrendeld met een inox inbouw haakslot. Het geheel is afgewerkt met een polyester poederlak laag.

Schuifpoort op rail met houtbekleding

De schuifpoort op rail met houtbekleding is gebouwd op basis van een stalen frame op basis van een stevige onderbalk. De poortvleugel loopt op stalen wielen die op hun beurt over een hardstalen rail lopen. De sluiting van de poort wordt verzekerd door een stevige slotkast met wentelslot. De bekleding van de poort bestaat uit horizontaal geplaatste lamellen van padoekhout. Dit is een duurzame, Afrikaanse houtsoort met een koraalrode tot paarsbruine kleur, die naar bruin verkleurt als het hout onbehandeld blijft. Indien dit effect niet gewenst is, moet de poort behandeld worden met vernis of beits.

De poort heeft eenzijdige geleidings- en aanslagpalen, gelast op een stevige voetplaat. De stalen onderdelen van de poort zijn verzinkt en voorzien van een polyester poederlak.

Opties:

  • Verticale in plaats van horizontale lamellen
  • 2-zijdige bekleding
  • Portiek met houtbekleding
  • Andere houtsoorten: Ceder of Afrormosia