Meer dan 60 jaar Belgisch vakmanschap !

POORTMEESTERS, EEN 100% BELGISCH FAMILIEBEDRIJF

Ons vakmanschap bestaat in het realiseren van maatwerk oplossingen voor het plaatsen van een degelijke en veilige omheining die bestaat uit poorten en hekwerk van staal of aluminium.

We bieden een uitgebreid gamma aan draaipoorten, schuifpoorten (op rail en vrijdragend), spijlenhekwerk en slagbomen, industriële draaitrommels,… Hiermee creëren we een eindproduct dat bijdraagt in de beveiliging van zowel private als industriële sites in België en ver daarbuiten.

In de voorbije jaren is er veel veranderd in ons vakgebied. Deze veranderingen hebben onze kennis verder aangescherpt en onze creativiteit aangewakkerd. Wij doen er alles aan om voortdurend voeling te houden met de praktijk en de actuele regelgeving.

Poortmeesters begeleidt de klant van bij het ontwerp tot aan de realisatie.

Poortmeesters staat voor:

  • onafhankelijkheid
  • expertise van ruim 60 jaar
  • dynamische medewerkers
  • vakmanschap
  • vertrouwensrelatie met klanten

Dankzij onze ruime ervaring en flexibiliteit zijn wij in staat om onze klanten gepersonaliseerde oplossingen te bieden voor diverse sectoren en toepassingen: particulier, industrieel, woningverenigingen, overheden, militaire sites, ziekenhuizen, luchthavens, enz….

Voor elke klant zoeken wij naar een betrouwbare oplossing met de vereiste kwaliteit aan de juiste prijs.

Waar we goed in zijn

Bij Poortmeesters denken we mee met de klanten, geven advies, helpen bij het ontwerp om uiteindelijk een kwalitatief product – op maat – af te leveren.

Een tevreden klant is een trouwe klant: daar gaan we voor, elke dag!